O nas

Spoznajte bold ekipo.

Za vas bomo ustvarili projekte, ki bodo imeli vedno v sebi kanček drznosti, saj smo v našem komuniciranju iskreni, pri idejah prodorni pri izvedbi pa natančni. Naše delo temelji na osebnem pristopu, tako da boste vedno vedeli, kdo so ljudje, ki skrbijo, da vaš projekt zasije. Nismo ljubitelji togih delovnih mest, zato se pri projektih povezujemo, združujemo znanja in skupaj izpeljemo vrhunske projekte, pri katerih skrbimo tudi za trajnostni vidik.

Obstoječi ekipi se po potrebi pridružujejo preizkušeni zunanji ponudniki s področja fotografije, video produkcije, izposoje inventarja za dogodke ter tehnične podpore za dogodke.

Manca Dežman

Direktorica in vodja projektov

Skrbna poslušalka in premišljena opazovalka, ljubiteljica povezovanja različnih znanj, izkušenj in idej v popolno celoto ter oseba, katere kozarec vode je vedno na pol poln.

Neja Zupan

Grafično oblikovanje in ilustracija

Oblikovalka vizualnih komunikacij, ki je ljubezen do klasičnega risanja nadgradila z risanjem na grafično tablico ter ilustracijami.

Ažbe Mejavšek

Digitalni
marketing

Pripravlja močne marektinške vsebine za digitalne medije in spletna mesta ter z nasmehom surfa med online in offline projekti.

Ana Šali

Ustvarjalka kreativnih vsebin

Kreativna oseba, ki piše dobre in bold zgodbe za družbena omrežja, »out of the box« dogodke ter znamke.

01

bold dogodki

02

bold turizem

03

bold marketing